Διακρίσεις μαθητών και μαθητριών του 3ου ΓΕ.Λ. Ευόσμου στην εκδήλωση των Τριών Ιεραρχών

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης οργάνωσε τη Γιορτή των Γραμμάτων προς τιμή των Τριών Ιεραρχών, βραβεύοντας τα σχολεία, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές και μαθήτριες που κατά τη διάρκεια της περσινής σχολικής χρονιάς διακρίθηκαν σε πανελλήνιους και διεθνείς μαθητικούς διαγωνισμούς.

Το σχολείο μας βραβεύτηκε για τις εξής διακρίσεις

  1. Τρίτο βραβείο μουσικής σύνθεσης στη μαθήτρια Τσουκαλά Γεωργία, για τον Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Λογοτεχνίας, Ψηφιακού Βίντεο και Μουσικής Σύνθεσης από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς με θέμα «Το όνειρο του παιδιού είναι η ειρήνη» με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Τσιρωνά Αικατερίνη.
  2. Πρώτη θέση στον Τοπικό Διαγωνισμό πειραμάτων στο μάθημα της Χημείας από το ΕΚΦΕ Ευόσμου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που βραβεύτηκαν είναι: Οιξούζογλου Μαρίζα, Καναράκη Κωνσταντίνα και Λώτης Φώτιος με επιβλέπουσα εκπαιδευτικό την κ. Μητάκου Μαρία.
  3. Δεύτερη θέση στα 200 μέτρα ο Τζημητρέας Βασίλειος στο πρωτάθλημα στίβου της Δ.Δ.Ε. Δυτικής θεσσαλονίκης με υπεύθυνο τον καθηγητή κ. Ριζούδη Απόστολο.
  4. Τρίτη θέση στο τραγούδι για την Χουρίδου Αρτέμιδα στον Διεθνή Διαγωνισμό « Η μάχη των οχυρών» με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Παλαιοχωρινού Τριανταφυλλιά.
  5. Πρώτη θέση της σχολικής ομάδας Βόλεϊ στο νομό Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των μαθητικών αθλητικών αγώνων ( παίκτες: Αυγερινίδης Παύλος, Ζαφειριάδης Διαμαντής, Δραγούτας Αντώνης,  Κλεανθίδης  Χρήστος, Κτιστάκης Γεώργιος, Μπαργιώτης Νικόλαος και Δουλγερίδης Δημήτριος) με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Σιφνιού Ευγενία.