Ανάρτηση #009

Ανάρτηση #009

Πριν λίγες μέρες η ομάδα των Γάλλων έστειλε το πρώτο από τα πέντε ερωτηματολόγια του προγράμματος με θέμα «ο έφηβος και η οικογένεια» (κάθε χώρα είναι υπεύθυνη για ένα). Οι ερωτήσεις του ερωτηματολογίου αποτελούν αποκλειστική ευθύνη της Γαλλικής ομάδας και δεν είναι δυνατή η παρέμβαση των υπολοίπων εταίρων. Αφού μεταφράστηκε, δόθηκε προς συμπλήρωση σε περισσότερους από 150 μαθητές του σχολείου μας ΑΝΩΝΥΜΑ. Τις προσεχείς μέρες θα γίνει από την ομάδα εργασίας του σχολείου μας η εισαγωγή των απαντήσεων που συγκεντρώθηκαν στην αντίστοιχη ιστοσελίδα που ετοίμασε η ομάδα των Ιταλών. Μπορείτε να κατεβάσετε το ερωτηματολόγιο κάνοντας δεξί κλικ εδώ και επιλέγοντας «Αποθήκευση δεσμού ως?» ή «Αποθήκευση προορισμού ως?».

Ήδη ξεκίνησε η ανταλλαγή e-mail ανάμεσα σε μαθητές του σχολείου μας και μαθητές των άλλων σχολείων στα πλαίσια της δράσης «Pen-pal» του προγράμματος.

Τέλος, δημιουργήθηκε το δικό μας «school id card» σε μορφή αφίσας. Την παρακάτω αφίσα τη στείλαμε ώστε να αναρτηθεί στα σχολεία των εταίρων στον σχετικό πίνακα ανακοινώσεων «Comenius corner».

Σχολιάστε / Απαντήστε