Τιμητική διάκριση για το 3ο ΓΕΛ ΕΥΟΣΜΟΥ

Τιμητική διάκριση για το 3ο ΓΕΛ ΕΥΟΣΜΟΥ

 Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η 5η συνάντηση του Άνω Διαζώματος με τίτλο: «Πέντε χρόνια μαθητές ξεναγοί».

Στόχος της συνάντησης αυτής ήταν να προβληθούν και να τιμηθούν οι δραστηριότητες και οι δημιουργίες των μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Διαζώματος «Υιοθεσία αρχαίων θεάτρων. Μαθητές ξεναγούν μαθητές στα αρχαία θέατρα»

 Από τις εκατοντάδες δράσεις που υλοποιούνται, το Άνω Διάζωμα επέλεξε τις 10 περισσότερο «πρωτότυπες και καινοτόμες», τις οποίες και τίμησε,  παρουσία της υπουργού Παιδείας κ. Ν. Κεραμέως, του προέδρου του Διαζώματος κ. Σ. Μπένου, της υπεύθυνης εκπαιδευτικών προγραμμάτων κ. Μπελογιάννη, εκπροσώπων φορέων και πλήθους κόσμου.

Ανάμεσα στα 10 αυτά σχολεία που διακρίθηκαν, ήταν και το 3ο ΓΕΛ ΕΥΟΣΜΟΥ, το οποίο βραβεύτηκε για την «εξωστρέφειά» του υιοθετώντας  το αρχαίο θέατρο και ωδείο της Πομπηίας.

Στην εκδήλωση οι υπεύθυνες καθηγήτριες Σοφία Τεπελίδου , Ευδοξία Καρανικολάου και οι μαθητές  Νίκος Παπαδόπουλος, Πάρις Κουλαξίδου, Καλλιρρόη Κονακλίδου, Βίκυ Γκίνου , Ειρήνη Ντόμπι, παρουσίασαν τις δημιουργίες και τις δράσεις της ομάδας και αναφέρθηκαν στα μελλοντικά τους σχέδια.

Η προβολή του βίντεο που ετοίμασαν οι μαθητές αποτέλεσε το «πιο ωραίο κλείσιμο» της Συνάντησης, όπως χαρακτηριστικά είπε η κ. Μαίρη Μπελογιάννη!

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε απόσπασμα από την εκδήλωση εδώ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το αφιέρωμα της ΕΤ1 στην εκδήλωση εδώ.

Σχολιάστε / Απαντήστε