Νέα ημερομηνία για έκδοση κωδικών υποψηφίων και άλλες επείγουσες ανακοινώσεις.

Νέα ημερομηνία για έκδοση κωδικών υποψηφίων και άλλες επείγουσες ανακοινώσεις.
  1. Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου (από 8:30 το πρωί ως 13:30 το μεσημέρι) το σχολείο θα είναι ανοιχτό, προκειμένου να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας οι υποψήφιοι που δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν ή έχασαν τον κωδικό τους.
  2. Μέχρι τη Δευτέρα 20 Ιουλίου τα μεσάνυχτα όλοι οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής του Μηχανογραφικού τους Δελτίου. Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων. Οι υποψήφιοι μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο τη Δευτέρα (από 8:30 το πρωί ως 13:30 το μεσημέρι), για να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μηχανογραφικό Δελτίο ή για να οριστικοποιήσουν εκ νέου ένα άλλο Μηχανογραφικό Δελτίο.
  3. Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων και των μουσικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 17-7-2020 μετά τις 13.00 μ.μ. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Σχολιάστε / Απαντήστε