Πρόσκληση σε διαδικτυακή ενημέρωση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση με τίτλο «Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024» την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30. Η θεματολογία της εκδήλωσης περιλαμβάνει την υποστήριξη των υποψηφίων σε θέματα διαχείρισης άγχους, τη συμπλήρωση της Αίτησης-Δήλωσης και την Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με το 5%, και τον νέο τρόπο εισαγωγής στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών / Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης.

Η ενημερωτική συνάντηση απευθύνεται στους γονείς/κηδεμόνες, τους/τις ενδιαφερόμενους/νες μαθητές/μαθήτριες της Γ΄ τάξης και τους/τις απόφοιτους Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό και τα στελέχη εκπαίδευσης που εμπλέκονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη διεύθυνση www.webtv.kmaked.eu και κατά τη διάρκειά της θα υπάρχει η δυνατότητα διατύπωσης ερωτημάτων προς τους/τις εισηγητές/τριες μέσω του καναλιού www.youtube.com/@pdekmaked της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. Στη συνέχεια τo βιντεοσκοπημένο υλικό θα μείνει αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.kmaked.gr και το κανάλι YouTube της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα της ενημερωτικής συνάντησης εδώ.

Μπορείτε να δείτε την Πρόσκληση εδώ και την Αφίσα εδώ.