Διάκριση στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες

Το σχολείο μας συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς «Αγώνες Τέχνης» που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη.  Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν με την έγκριση του Υπουργείου  Παιδείας, από τις 25 ως τις 27 Φεβρουαρίου συμμετείχαν περισσότεροι από 600 μαθητές από 42 Γυμνάσια και Λύκεια της Ελλάδας, οι οποίοι διαγωνίστηκαν στο  θέατρο, τη μουσική, την ποίηση, τη ζωγραφική, τη φωτογραφία και το video.

Η θεατρική ομάδα του σχολείου μας υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Ευθύμη Μπελέκου, διαγωνίστηκε με το θεατρικό έργο «Παγωνιά» της Λείας Χατζοπούλου-Καραβία, κερδίζοντας την τρίτη θέση.

Η συγγραφέας του έργου έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στο σχολείο μας όπου αναφέρει

… καλέ μου Καθηγητή/σκηνοθέτη Κύριε Μπελέκο, κι όλα τα παιδιά που συμμετείχατε, ευχαριστώ που επιλέξατε το έργο μου Παγωνιά, και που το παρουσιάσατε τόσο καλά ώστε να βραβευτείτε. Θερμά συγχαρητήρια και στους μαθητές που έπαιξαν: Ελίζα Ανάπαλη, Χριστόφορο-Τηλέμαχο Παπαγεωρούδη, Γιώργο Παπαϊωάννου, Φιλιώ Δούμη,  Έλενα Παπανικολάου, Ελένη Τοπουζίδου, Κώστα Δαλαμάγκα, Στέλλα Χριστοδουλίδου, Νανά Καραμήτσου … θα χαρώ αν κάποιος θελήσει να μου μιλήσει, να μου γράψει ή, αν έρθει στην Αθήνα, να γνωριστούμε από κοντά. Φίλη σας, Δρ. Λεία Χατζοπούλου-Καραβία …