Βράβευση μαθητών του 3ου ΓΕ.Λ. Ευόσμου στον 5ο Μαθητικό Διαγωνισμό του Ιδρύματος των Φίλων του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα

Βράβευση μαθητών του 3ου ΓΕ.Λ. Ευόσμου  στον 5ο Μαθητικό Διαγωνισμό του Ιδρύματος των Φίλων του  Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα η βράβευση των μαθητών και των μαθητριών του σχολείου μας που πήραν μέρος στον 5ο διαγωνισμό του Ιδρύματος «Οι φίλοι του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα».

Ειδικότερα, τα βραβεία τα οποία απέσπασαν οι μαθητές του σχολείου μας είναι τα εξής:

 

Μαρινίδου Έλλη της Β ́τάξης, 1ο Βραβείο (κατηγορία Ζωγραφική) με θέμα: «Η αναγέννηση της Ελλάδας».

 Κυριακόπουλος Παναγιώτης της Β ́τάξης, 2ο Βραβείο (κατηγορία Ζωγραφική) με θέμα: «Η πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης».

 Παπαδοπούλου Ανθή της Β ́τάξης, 3ο Βραβείο (κατηγορία Ζωγραφική) με θέμα: «Η Μάνα του Μακεδονικού Αγώνα».

 Κουλτσιάκη Ζωή και Νανάκου Ελένη της Β ́ τάξης, 3ο Βραβείο (κατηγορία Ιστορία) με θέμα: «Βαλκανικοί Πόλεμοι και Μακεδονικός Αγώνας»

Επιβλέπουσες εκπαιδευτικοί:

 Παλαιοχωρινού Τριανταφυλλιά ΠΕ02, (επιβλέπουσα στις εργασίες ζωγραφικής και Ιστορίας)

 Καρανικολάου Ευδοξία ΠΕ02, (επιβλέπουσα στην εργασία Ιστορίας)

«Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε για τα βραβεία τα οποία απέσπασαν μαθητές του σχολείου σας. Η συμμετοχή των σχολείων μας σε προγράμματα, διαγωνισμούς και Φεστιβάλ, είναι μία δραστηριότητα την οποία ενθαρρύνουμε ιδιαίτερα για τα πολυποίκιλα θετικά παιδαγωγικά αποτελέσματα που επιφέρει. Όταν δε η συμμετοχή αυτή συνοδεύεται και από βραβεύσεις και διακρίσεις, η χαρά μας συνταιριάζεται με τιμή και υπερηφάνεια για την αποτελεσματικότητα του ανθρώπινου δυναμικού μας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες»

(απόσπασμα από τη συγχαρητήρια επιστολή  του Διευθυντή Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσ/νίκης Παύλου Ματζιάρη).

Σχολιάστε / Απαντήστε