Προσωπικός κωδικός ασφαλείας

Όλα τα παιδιά της Γ΄ τάξης που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ.) για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ, θα πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειο από την Πέμπτη 23 Ιουνίου ως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου (ώρες 8:00 – 13:30), για να αποκτήσουν τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕ.Λ. να προχωρήσουν αρχικά στην επεξεργασία και τελικά στην οριστική υποβολή του Μ.Δ. κατόπιν νεότερης εγκυκλίου.

Επίσης στο Λύκειο μπορούν να προσέλθουν τις ίδιες μέρες και ώρες όσοι και όσες τελειόφοιτοι δεν συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕ.Λ. έτους 2022 και οι οποίοι/οποίες ενδιαφέρονται να υποβάλλουν Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ, για να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας.

Μπορείτε να δείτε τη σχετική εγκύκλιο με περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία εδώ.

Μαζί το password τα παιδιά θα παραλάβουν το απολυτήριό τους, καθώς και ένα αναμνηστικό από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και ένα από τον Σύλλογο των εκπαιδευτικών.

 

[Μικρογραφία:
Νίκος Χατζηκυριάκος-Γκίκας (1906-1994)
Στέγες και αετοί, 1948
Λάδι σε χαρτόνι, 24Χ27 εκ.
Εθνική Πινακοθήκη
link: Στέγες και αετοί (nationalgallery.gr)]