Διακρίσεις … «στο π και φ»

Η ημέρα Μαθηματικών εμπνευσμένη και αφιερωμένη στον Θεόδωρο Φυλακτό στέφθηκε από τις επιτυχίες των μαθητών και των μαθητριών που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς που έγιναν στα πλαίσιά της. Την Πέμπτη 17 Μαΐου απονεμήθηκαν τα αντίστοιχα βραβεία:

Στο σκάκι την πρώτη θέση κατέλαβε ο μαθητής της Α΄ τάξης, Στεφανίδης Αντώνιος, και τη δεύτερη θέση ο συναγωνιστής του στον τελικό αγώνα, Μητιούδης Πέτρος, μαθητής της Β΄ τάξης. Ο αγώνας οργανώθηκε και ολοκληρώθηκε με την εποπτεία και την πολύτιμη συμβολή της μαθήτριας της Γ΄ τάξης, Γαλάνη Άννας, καθώς και του Μπαϊραμπά Γεώργιου, μαθηματικού και απόφοιτου του Λυκείου μας.

Στον αγώνα SUDOKU τα βραβεία καλύτερης επίδοσης κέρδισαν η μαθήτρια της Γ΄ τάξης, Οφλίδη Ειρήνη, και η μαθήτρια της Α΄ τάξης, Γώγου Βιργινία.

Στον Μαθηματικό Διαγωνισμό «Θεόδωρος Φυλακτός» την καλύτερη επίδοση σημείωσε από την Α΄ τάξη η Βλάχου Παναγιώτα (94/100), από τη Β΄ τάξη η Εμμανουηλίδου Σωτηρία Μαρία (80/100) και από τη Γ΄ τάξη ο Χριστόπουλος Νικόλαος (95/100).

Χαιρόμαστε τη συμμετοχή και τη διάκριση των μαθητών και των μαθητριών μας και τους ευχόμαστε να επιτύχουν ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις επιδεικνύοντας τον ίδιο ζήλο και το ίδιο ήθος!