Πρόκριση στον τελικό του
Young Business Talents 2015

Πρόκριση στον τελικό του </br>Young Business Talents 2015

Από τον περασμένο Νοέμβριο και για συνολικά 12 εβδομάδες, 35 μαθητές του σχολείου μας χωρισμένοι σε δέκα ομάδες, αγωνίζονταν διαδικτυακά στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Έξι από τις δέκα αυτές ομάδες κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα στις 75 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας κερδίζοντας μια πρόσκληση στον τελικό διαγωνισμό της Αθήνας.

Από το σχολείο μας προκρίθηκαν στον τελικό η ομάδα OBIWAN (Βακάλης Στέργιος, Βιάνας Στέργιος και Πανοδήμος Αλέξανδρος από τη Γ’ τάξη), NEBULA (Αντίνου Κωνσταντίνος, Στεφανίδου Κωνσταντίνα και Γραμμάδα Ευαγγελία από τη Β΄τάξη), RAZORS (Μπιλιούσης Στέφανος, Μαρούλης Παναγιώτης από τη Β’ και Μπασιούκας Γεώργιος από την Α’ τάξη), PEEKABOSS (Μακρυγιαννάκη Στεφανία, Λαζαρίδου Ιωάννα από τη Β’ και Μπουμπόπουλος Ιωάννης από την Α’ τάξη), FANTASTIC3 (Σαγματοπούλου Γεωργία, Λαζαρίδου Άννα από τη Γ’ και Καγιάννη Γεωργία από την Α’ τάξη) και MAYANS (Διακάκης Σταύρος, Ιωαννίδης Νικόλαος, Κοντός Γεώργιος και Μάρρης Θεοδόσιος από τη Γ’ τάξη).

Οι μαθητές μας ταξίδεψαν στην Αθήνα συνοδευόμενοι από τον καθηγητή τους Μάστορα Θεόδωρο με τρένο, την Παρασκευή 27 Μαρτίου. Ο τελικός διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Μετς.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού όλοι οι μαθητές βραβεύτηκαν με διπλώματα για την πρόκρισή τους και η διοργανώτρια εταιρεία μοίρασε σε όλους από μια τσάντα με καλλυντικά.

Σχολιάστε / Απαντήστε