Πρόκριση στον τελικό του
Young Business Talents 2016

Από τον περασμένο Νοέμβριο και για συνολικά 12 εβδομάδες, 30 μαθητές του σχολείου μας χωρισμένοι σε οκτώ ομάδες, αγωνίζονταν διαδικτυακά στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Τρεις από αυτές  τις ομάδες κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα στις 75 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας κερδίζοντας μια πρόσκληση στον τελικό διαγωνισμό της Αθήνας.

Από το σχολείο μας προκρίθηκαν στον τελικό η ομάδα NEMESIS (Καγιάννη Γεωργία, Μπουμπόπουλος Ιωάννης, Μπασιούκας Γεώργιος και Χρηστίδης Ανέστης από τη Β’ τάξη), KRIS_KRIS (Αϊβαζίδης Χρήστος, Γιακουμόγλου Χρυσόστομος, Καλονικίδης Χρήστος και Μπιλιούσης Άγγελος από την Α΄τάξη)  και YES_SIR (Μπούτσικας Παράσχος, Μηλόπουλος Λεωνίδας, Βαρκιανός Μιχαήλ και Καρακατσούλης Αθανάσιος από την Α΄τάξη).

Οι μαθητές μας ταξίδεψαν αεροπορικώς στην Αθήνα συνοδευόμενοι από τον καθηγητή τους Μάστορα Θεόδωρο, την Παρασκευή 1 Απριλίου. Κατά την παραμονή τους επισκέφτηκαν και παρακολούθησαν ξενάγηση στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Το βράδυ της Παρασκευής ξεκινώντας από την πλατεία Συντάγματος πραγματοποίησαν έναν νυχτερινό περίπατο στο κέντρο της πόλης περνώντας από το Ζάππειο, την πύλη του Αδριανού, το μουσείο Ακρόπολης, την Πλάκα και το Θησείο καταλήγοντας στο Μοναστηράκι όπου απόλαυσαν μεζέδες των τοπικών εστιατορίων. Ο τελικός διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο του ιδιωτικού σχολείου Pierce στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού οι μαθητές βραβεύτηκαν με διπλώματα για την πρόκρισή τους, η διοργανώτρια εταιρεία μοίρασε σε όλους από μια τσάντα με καλλυντικά, και όλοι οι χορηγοί πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα.