Ανεξίτηλο το στίγμα της Γ΄ στον Βόλο και αλλού!

Το διάστημα από 5 ως 9 Δεκεμβρίου η Γ΄ Λυκείου πραγματοποίησε την πενθήμερη εκδρομή της στον Βόλο με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών Καρανικολαου Ευδοξίας, Λαζαρίδη Θωμά, Λεβάκου Μαρίας, Ριζούδη Απόστολου και Τσοκανάρα Γιώργου.

Ξεκινήσαμε με κρύο καιρό και ομίχλη αλλά με ζεστά χαμόγελα και με την καλύτερη διάθεση. Απολαύσαμε την πόλη του Βόλου υπέροχα στολισμένη και ξαναγίναμε παιδιά με την επίσκεψη μας στο μύλο των ξωτικών στα Τρίκαλα. Στα Μετέωρα νιώσαμε το δέος μπροστά στην ανάγκη του ανθρώπου να πλησιάσει το Θεό χτίζοντας τις μονές του στα πιο ψηλά σημεία, εκεί που αγγίζεις σχεδόν τον ουρανό. Ανεβήκαμε στα χωριά του Πηλίου, περπατήσαμε τα γραφικά σοκάκια, δοκιμάσαμε τις τοπικές λιχουδιές και ασυναίσθητα πίσω από τα πυκνά φυλλώματα των δέντρων ψάξαμε να βρούμε τους μυθικούς Κένταυρους. Απολαύσαμε τη δύσκολη διαδρομή ως τη λίμνη Πλαστήρα που όμως μας αποζημίωσε με το μαγευτικό θέαμα που αντικρίσαμε.

Όσον αφορά τη διασκέδαση μας; Έχουμε την εντύπωση πως αφήσαμε ανεξίτηλο το στίγμα μας με τις φωνητικές μας ικανότητες, τις χορευτικές μας επιδόσεις, το κέφι και τη ζωντάνια μας. Φορτώσαμε τις μπαταρίες μας, κρατήσαμε τις καλύτερες αναμνήσεις και ευχόμαστε να έχουμε και στο μέλλον παρόμοιες εμπειρίες!