Πραγματικά!
Το 3ο εκπέμπει δυνατά!

Το διαπιστώσαμε γιορτάζοντας το βράδυ της Πέμπτης 16 Ιουνίου την αποφοίτηση της Τρίτης τάξης πιο έντονα και ζωηρά από κάθε άλλη χρονιά.
Τα παιδιά της Τρίτης συγκινήθηκαν με τις φωτογραφίες τους. Αναπόλησαν τις κωμικές στιγμές της τάξης μαζί με τους «ραδιοφωνικούς παραγωγούς» των τμημάτων: την Κική και τη Γεωργία για το Γ1, τον Χρήστο και τη Μαρία για το Γ2, τη Σοφία και την Παυλίνα για το Γ3, την Αριάνα και την Κορίνα για το Γ4, την Έλενα και τη Μαρία για το Γ5, τη Βίκη και τον Δημήτρη για το Γ6, και κάποιους ? κάποιες αφανείς σεναριογράφους.
Η Στεφανία έδωσε το στίγμα της βούλησης, την επιμονής και της έμπνευσης και αποχαιρέτησε το σχολείο όχι όμως τους δmls, που αποτύπωσε δυναμικά και τρυφερά στο βίντεό της. Ξεπερνώντας τη συγκίνηση οι δmls ξεκίνησαν τον χορό μαζί με τους γνωστούς χορευταράδες (και κουβαλητές) της Τρίτης.
Τα παιδιά πολύ δεν ήθελαν να ξεσηκωθούν και να γεμίσουν την πίστα, για να ξεφαντώσουν, να απολαύσουν και να τιμήσουν το δικό τους συγκρότημα, τους Broken Sticks: τον Λάμπρο και την Αναστασία με τις φωνές και το κέφι τους, τον Νάσο, τον Σίμο και τον Δημήτρη με τις κιθάρες τους, τον Ανέστη και την Αριάδνη με τα πλήκτρα τους, και τον guest Χριστόδουλο που λίγο έλειψε να σπάσει τα sticks στα τύμπανά του.
Όλα ήταν όμορφα στη γιορτή κι ακόμα πιο όμορφη να είναι η ζωή των καινούργιων αποφοίτων που ανοίγουν τα φτερά τους στο όνειρο!