Διάκριση στον τελικό του
Young Business Talents 2017

Το Σάββατο 22 Απριλίου η ομάδα «OLDSCHOOL» του σχολείου μας, αποτελούμενη από τους Καλονικίδη Χρήστο, Κλαδή Σωτήρη, Μπαρέση Γιάννη της Β’ και Κοσμίδη Ιορδάνη της Γ’ τάξης, κατέκτησε την 5η θέση ανάμεσα στις 75 ομάδες που συμμετείχαν στον τελικό διαγωνισμό «Young Business Talents» Ελλάδας, κερδίζοντας χρηματικό έπαθλο 100?.

Από τις 700 ομάδες που συμμετείχαν αγωνιζόμενες διαδικτυακά, προκρίθηκαν στον τελικό οι 75 καλύτερες. Από το σχολείο μας προκρίθηκαν, εκτός από τους «OLDSCHOOL» και η ομάδα «YES_SIR» (Μπούτσικας Πάρης, Βαρκιανός Μιχάλης από τη Β’ και Καρακατσούλης Θανάσης από την Γ΄τάξη).

Οι μαθητές μας, την Παρασκευή 21 Απριλίου ταξίδεψαν σιδηροδρομικώς στην Αθήνα συνοδευόμενοι από τον καθηγητή τους Μάστορα Θεόδωρο, κι επέστρεψαν την επομένη αεροπορικώς. Ο τελικός διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο του ιδιωτικού σχολείου Pierce στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού όλοι οι μαθητές βραβεύτηκαν με διπλώματα και η διοργανώτρια εταιρεία μοίρασε σε όλους από μια τσάντα με καλλυντικά.