Οι αλλαγές για την εισαγωγή σε συγκεκριμένα τμήματα

Μπορείτε να ενημερωθείτε για αλλαγές που αφορούν την εισαγωγή σε συγκεκριμένες σχολές μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2024: 

  1. Αλλαγές που αφορούν την πρακτική άσκηση αγοριών που επιθυμούν να εισαχθούν στα Τμήματα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού: το αγώνισμα του Δρόμου 400 μ. Αρρένων αντικαθίσταται από το αγώνισμα του Δρόμου 200 μ. με ανάλογη προσαρμογή των επιδόσεων με τη βαθμολογία. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ το αντίστοιχο ΦΕΚ (σελ. 2).
  2. Αλλαγές που αφορούν  τους συντελεστές βαρύτητας των  πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ) – Κατεύθυνση Τεχνολογικής Υποστήριξης, Κατεύθυνση Επιχειρηματικής Υποστήριξης και Κατεύθυνση Διοικητικής και Εφοδιαστικής Υποστήριξης. Μπορείτε να δείτε το σχετικό ΦΕΚ εδώ.
  3. Αλλαγές που αφορούν τους συντελεστές βαρύτητας για εισαγωγή στα τμήματα Ιστορίας και Εθνολογίας (Κομοτηνή) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Πρέβεζα), Φιλολογίας (Ιωάννινα), Φιλοσοφίας (Ιωάννινα) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (Σπάρτη) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Μπορείτε να δείτε τις αλλαγές εδώ.