Εκδρομή της Γ΄ Λυκείου στην Κρήτη!

Εκδρομή της Γ΄ Λυκείου στην Κρήτη!

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου και οι συνοδοί καθηγητές Λαζαρίδης Θωμάς, Λεβάκου Μαρία Καρανικολάου Ευδοξία, Ριζούδης Απόστολος και Τσοκανάρας Γεώργιος πραγματοποίησαν κατά το χρονικό διάστημα 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2023 εκπαιδευτική εκδρομή στα Κρήτη.

Η εκδρομή της Γ΄ Λυκείου στο νησί του μύθου, της ιστορίας, της γαστρονομίας και της τσικουδιάς τα είχε όλα. Ξενάγηση στο παλάτι του Μίνωα, επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο του Ηρακλείου, ταξίδι στο παρελθόν στο μοναδικό ανοικτό μουσείο στο νησάκι Σπιναλόγκα, βόλτες στα γραφικά στενά του Ρεθύμνου και των Χανίων, παραδοσιακά εδέσματα στα Ανώγεια και βραδινές εξόδους στο Ηράκλειο. Και όλα αυτά κάτω από έναν καλοκαιρινό ήλιο, καλή διάθεση, κέφι και απίθανη παρέα. Στο καράβι του γυρισμού παλέψαμε λίγο με τον Ποσειδώνα αλλά λίγο πριν τον Πειραιά μας αποχαιρέτησε με ήρεμα νερά. Νωρίς το πρωί της Κυριακής πήραμε το δρόμο του γυρισμού με μια απαραίτητη στάση στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Ελπίζουμε οι μαθητές και οι μαθήτριες να απόλαυσαν αυτή την ολιγοήμερη απόδραση και τους ευχόμαστε στο μέλλον να πραγματοποιήσουν πολλά ταξίδια, να μην ξεχάσουν ποτέ όμως την τελευταία τους εκδρομή ως μαθητές.

 

Σχολιάστε / Απαντήστε